Over Ons

Pure Virge is in 2020 gestart met de verkoop van hoge kwaliteit Extra Vergine Olijfolie & Balsamicoazijn. Onze passie voor het bourgondisch leven is al vroeg ontstaan dat is ook niet vreemd aan gezien we beide geboren en getogen zijn in 's-Hertogenbosch.

Zoals velen van ons worstelden wij ook jaren met de afweging tussen bourgondisch lekker eten en drinken versus gezond eten. 

De kookboeken van Pascale Naessens hebben ons aan het denken gezet en onze passie aangewakkerd. Het gaf ons inzicht dat gezond en lekker ook heel goed samen gaan. Eten hoeft niet saai, smaakloos of ongezond te zijn. Gezonde vetten dragen bij tot een gezond en slanker lichaam doordat je langer een voldaan gevoel hebt. Ontspanning door lekker te eten, drinken en fijne gesprekken met gezin, vrienden of gewoon leuke mensen draagt bij aan een mentaal goede gezondheid. Eten en met elkaar tafelen kan weer centraler in ons leven staan.           

Wij verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten. Alle onze producten zijn geselecteerd op puurheid(niet geraffineerd), smaak en design (want het oog wil ook wat) zodat deze optimaal bijdragen aan de beleving en een gezond leven. 

 

 

 

 

 

Mariëlle & Robin de Vaan